full screen background image

Ai ascultat piesa lansată de Alexandra Ungureanu în colaborare cu Marius Moga?

Multe noutăți muzicale și săptămâna aceasta! De exemplu, colaborarea Alexandrei Ungureanu cu Marius Moga pentru single-ul „Bate, Bate” a început acum mult timp, însă ambii artiști au căzut de acord că lucrurile bune se întamplă natural și au timpul lor propriu, iar momentul potrivit lansării a sosit.

„Bate, bate” este un nou început în cariera Alexandrei, fiind, de altfel, și primul single lansat sub label-ul Cat Music. Piesa vorbește despre un proces de transformare personală a artistei, care a dus-o mai aproape de ea însăși și de rădăcinile ei. “Pornesc la drum cu o muzică nouă, fresh, care mă reprezintă ca mesaj. O să spun poveștile mele. Fac niște lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum. Atâtea motive să am fluturași în stomac!‘’, spune Alexandra Ungureanu.

Conform reprezentanților Cat Music, emoția, energia creativă, imaginea și sound-ul care sfidează orice convenții se întâlnesc într-o poveste de sunete și culori ce poartă trademark-ul personalității Alexandrei Ungureanu. O poveste onestă despre regăsire și despre cine suntem.

Cum ți se pare piesa „Bate, Bate”?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *