full screen background image

AlbWho lansează varianta în rusă de la „Jumatate goală”, în colaborare cu GUZ.

„Jumatate goală” este rezultatul unei colaborari reușite dintre AlbWho și Guz, ce îmbină versurile de stare cu o producție dance, care nu te lasă să stai jos.

AlbWho, pe numele ei – Alexandra Albu, este un producător promițător ce asigură că va lua prin surprindere industria muzicală romanească, desigur, atunci când nu mixează la festivaluri sau prin cluburile mari din țară. La sfatul unui prieten, ea a pornit acum 7 ani pe drumul unei cariere în muzică și în urmă cu 5 ani a început să mixeze mulțimilor, în acelasi loc unde activează și acum.

Sfatul pe care l-a primit a fost extrem de potrivit, deoarece au urmat serii lungi de remixuri pentru artiști consacrați precum Alina Eremia, Irina Rimes, The Motans, Delia, Carlas Dreams și mulți altii.

Despre Guz știm că este unul dintre muzicienii foarte apreciați din Republica Moldova, devenit cunoscut și în România odată cu piesa „Prefer”, extrasă de pe primul album din cariera lui, „Colecționez suflete”, lansat în 2017. Colaborarea celor doi este de mult timp deja în playlist-ul de Impact, iar varianta în limba rusă o poți ascușta mai jos. Suntem de părere că va prinde bine la public  și în această formă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *