full screen background image

Alex Christensen și The Berlin Orchestra lansează albumul „Classical 80s Dance”

Alex Christensen și The Berlin Orchestra lansează albumul „Classical 80s Dance”, o producție care aduce muzica consacrată a anilor `80 din nou în atenția publicului, într-o reinterpretare amplă, în note clasice, în care toate instrumentele se contopesc.

Albumul conține 19 piese pe care deja le iubim, dar care promit să ne cucerească din nou, într-un alt mod. „Classical 80s Dance ” aduce piese cu care unii au crescut, în timp ce altii s-au îndrăgostit de ele după ani de la momentul în care au fost lansate. Indiferent care este cazul, „Classical 80s Dance” ne prezintă piesele pe care le îndrăgim într-o manieră nouă, orchestrală.

Vedeta albumului lansat de Alex Christensen și The Berlin Orchestra este colaborarea cu Bonnie Tyler, pentru o nouă variantă a piesei „Total Eclipse of the Heart”. Prezența lui Bonnie Tyler ne plimbă prin timp, prin amintiri și iubiri care au fost.

Albumul poate fi ascultat integral pe toate platformele digitale, accesând linkul următor: https://roton.lnk.to/Classical80sDance
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *