full screen background image

Alexandra Stan a lansat albumul „Rainbows”, primul material din cariera artistei în format vinyl

În urmă cu câteva luni, Alexandra a lansat varianta online a albumului „Rainbows”, al cincilea material discografic din carieră, care conţine 12 track-uri, printre care prima colaborare a unui artist roman cu un influencer digital – Ana Tobor, colaborarea cu Nervo pentru deja-hitul „Come Into My World”, „Tokyo” si „Obsesii” sau „Lie” (inspirată de marea cântăreaţă Maria Lătăreţu).

Alexandra Stan a lansat albumul „Rainbows” în variantă fizică, primul material din cariera artistei care apare în format vinyl.

“Îmi aduc aminte că acum câţiva ani eram în Los Angeles într-un magazin de discuri şi visam ca într-o zi să am şi eu un album pe vinyl. Azi, în sfârşit pot spune că “primul meu vinyl a apărut” şi sunt extrem de fericită!
Vinyl-ul a devenit ceva “vintage”, “iconic”, “de colecţie” şi mă bucur că noul meu album “Rainbows” este acum şi în varianta asta, mai ales că acest album este special pentru mine! Parcă şi muzica se aude altfel, are o personalitate diferită. Acesta este farmecul discului de vinyl: are mirosul specific, o vibraţie anume, îl simti prin atingere, este strălucitor, prinde viaţă. Da, sunt nostalgică pentru vremurile în care muzica şi povestile de Fraţii Grimm se ascultau la pick-up, dar totodată îmbrătisez şi era digitală care ne oferă numeroase posibilităţi de comunicare. Cel mai important pentru mine este faptul că muzica mea nu are graniţe şi că poate ajunge la fanii mei prin diferite metode”, a declarat Alexandra Stan.

 

Tracklist:
1. Rainbows
2. Come Into My World (with NERVO)
3. It’s My Life
4. I Think I Love It
5. Tikari (feat. LiToo)
6. Kame Ha (feat. Ana Tobor)
7. Tokyo
8. Boy, Bye!
9. Bad at Hating You
10. Cherry Lips
11. Lie
12. Outro
Bonus tracks:
13. Obsesii
14. Aleasa
15. Take Me Home

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Manuel Riva și Alexandra Stan au lansat „Heal Your Soul”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *