full screen background image

Alexandra Ungureanu feat. Skizzo Skillz – Mămuca

Alexandra Ungureanu colaborează pentru prima oară cu Skizzo Skillz și lansează „Mămuca”, o piesă sensibilă și onestă despre iubirea față de mamă și regăsire. În clip artista apare pentru prima oară alături de mama sa. Cu un concept creat de Cosmin Florea și regizat de Silviu Mindroc, videoclipul expune trăirile celor doi artiști, de la frică, iubire, la neputință și frumos.

„Oricât de tulburătoare ar fi o piesă de dragoste, una dedicată mamei nu se poate compara cu nimic. Sub semnul emoției a stat tot parcursul pe care l-a urmat acest cântec, din momentul în care am auzit pentru prima dată refrenul din zona Maramureșului, «Mămucă, nu mă sfădi». Relația cu mama mea este una specială, foarte stransă, dar nu ușor de gestionat, așa că am simțit nevoia să cânt despre asta. Este o relație cu bune și cu rele, iar pentru cele rele trebuie să ne iertăm reciproc și fiecare pe sine. Așa că această piesă a devenit o terapie în sine, cu atât mai mult cu cât mama a fost de acord să apară în videoclip, o experiență unică”, mărturisește Alexandra.

Piesa „Mămuca” este compusă de către Alexandra Ungureanu alături de Skizzo Skillz, Sebastian Lazăr, Teodora Păcurar și Vlad Mazarel și este inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei.

„Atunci când mi-a trimis Alexandra piesa #Mămuca, a fost prima oară când am terminat o strofă fără să o scriu, de parcă era deja acolo și mp aștepta de ceva timp. Mă bucur că lansăm piesa asta împreună”, adaugă Skizzo Skillz.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *