full screen background image

Alina Eremia, prima colaborare cu Connect-R

Alina Eremia lansează în colaborare cu Connect-R noul ei single – „SuperTare”. O piesă sensibilă, despre o dragoste de vară ce s-a consumat mult prea rapid. „SuperTare” este prima colaborare dintre Alina si Connect-R.

Piesa a fost scrisă de Connect-R și produsă de Alex Turcu, alături de care Alina a mai colaborat pentru lansări precum „Noi”, „20:29″ și „Gândurile mele”.  Regizorul videoclipului a fost Vlad Oancea, DOP David Mogan, iar producția a fost realizată de Loops Production.

„Am scris piesa <<SuperTare>> în momentul în care am realizat că de fapt nu îl poți iubi pe celălalt dacă nu te poți iubi pe tine. Daca tu nu mai ești al tău, nu ai cum să te oferi celuilalt. În piesă cântăm și despre momentul în care tu te schimbi pentru celălalt și la un moment dat ți se reproșează că nu te mai recunoaște. Normal că nu te mai recunoaște pentru că nu mai ești tu. Momentul în care devenim una din posesiile celuilalt nu mai poate exista dragoste. Dragostea nu este despre a cere celuilalt, ci doar despre a oferi celuilalt. Cand începi să crezi că ți se cuvine să primești, deja nu mai este vorba despre dragoste, pentru că dragostea doar oferă!” – Connect-R
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *