full screen background image

Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Vatra Dornei

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de locații fizice și inaugurează primul magazin din Vatra Dornei.

Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 27 iulie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Vatra Dornei și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 1.200 mp.

În perioada 27 iulie – 2 august, clienții vor beneficia de oferte speciale la sute de produse în cadrul Altex Vatra Dornei.

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț dar și la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferența, livrare în doi oameni sau transport gratuit la comenzile online.

„Într-o lume în continuă evoluție, suntem încântați să anunțăm deschiderea primului magazin Altex în Vatra Dornei. Ne-am propus să transformăm experiența comunității din oraș și împrejurimi, oferind tehnologie de ultimă generație la cel mai mic preț. Aducem cele mai noi produse și soluții pentru nevoile clienților noștri” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe strada 22 Decembrie, nr. 22C, dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare.

De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului.

În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile trei stații de încărcare cu trei prize fast-charge.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Vatra Dornei are program extins, de la 8:00 la 21:00.

Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până vineri între orele 9:00 – 21:00, sâmbătă, între orele 9:00 și 20:00, iar duminică, între orele 9:00 și 18:00.

Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum caricaturi, modelare baloare și face-painting.

Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de Barbarossa Samba Group, o trupă renumită de percuție din România.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 27 iulie – 2 august 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Vatra Dornei.

În plus, Altex Travel se alătură deschiderii cu oferte speciale de vacanță pentru clienții magazinului: Charter Tunisia / Regiunea Hammamet, Le Cesar Palace Casino 4*, 7 nopți, mic dejun, de la 379 Eur/pers. Zbor direct din Suceava.

Charter Turcia / Antalya, Galaxy Beach hotel 4*, 7 nopți, All inclusive, preț de la 369 Eur/pers. Zbor direct din Cluj.

 

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *