full screen background image

Am aflat de la tine primele 10 motive pentru care merită să asculți Impact FM Suceava! Și lista continuă!

Când ne-a încolțit în minte prima oară ideea că ar putea exista 100,4 motive pentru care să asculți Impact FM Suceava am încercat să ne punem în locul tău, al ascultătorului, pentru a ne da seama exact dacă putem ajunge la acest număr.  În caz că nu ai prins explicațiile noastre live, am ales 100,4 pentru că aceasta este frecvența noastră în Municipiul Suceava. Mai apoi, ideea de campanie estivală a venit natural, pentru că dacă vara înseamnă distracție cu note #FRESH și noi ne putem considera la fel de #FRESH.

Nu mare ne-a fost însă mirarea când motivele pentru care ascultătorii aleg Impact FM Suceava au venit chiar de la ei. Ne-a ajutat și interacțiunea din timpul concursurilor, într-adevăr, drept pentru care ne-am luat timpul necesar pentru a pune la loc sigur părerile celor care contează atât de mult pentru noi: ascultătorii.

Iată mai jos doar câteva dintre impresiile lor, pe care le-am obținut și noi, în legătură telefonică directă, după tragerile la sorți pentru premiile pe care le-am oferit încă din luna iunie:

Așadar, o parte din motivele pentru care ne ascultați sunt: Dis de Dimineață, Tătăiuțu’ Încrâncenat, After Morning, muzică, informații, știri, emisiuni, premiile pe care le oferim, susținerea pe care o arătăm pentru produsele locale și producătorii locali și faptul că suntem o echipă frumoasă, care lucrează de zor și cu mult spor pentru ca tu, ascultătorule de Impact, să ai parte de o experiență plăcută, pe frecvențe!

„Lista” motivelor pentru care merită să asculți Impact FM Suceava continuă! Și suntem siguri că vom găsi motive toată vara!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *