full screen background image

Amna X Keed – Ce rămâne de făcut (#FRESH)

AMNA revine cu o piesă nou-nouţă, de data asta alături de Keed de la Şatra B.E.N.Z.! Cu un sound catchy şi un refren ce-ţi rămâne întipărit în minte de la prima ascultare, single-ul „Ce rămâne de făcut” este compus de către artistă împreună cu Liviu Teodorescu, Ionuţ Vasilache şi Ioniţă Bogdan David.

„Eu şi Liviu Teodorescu eram în avion când mi-a arătat acest refren. M-a cucerit din prima. Apoi am intrat în studio şi a urmat construcţia piesei alături de Yoghi, un bun prieten de-ai noştri, şi Keed. Sunt foarte mândră de acest proiect şi mă regăsesc cu totul în acestă piesă. Videoclipul este unul de imagine, iar datorită lui Silviu Mindroc, un profesionist desăvârşit, totul a decurs absolut minunat la filmări”, declara AMNA.

“E prima oara când lucrez la un single şi nu întâmpin absolut nici un obstacol. Armonie totală – de la scris la înregistrat, până la filmări şi la produsul final. Pur şi simplu nu am ce sp zic în afară de faptul că sunt fericit că fac parte din acest proiect!”, adauga Keed.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *