full screen background image

Ample măsuri de ordine publică cu prilejul Zilelor Sucevei

De astăzi până luni seară, jandarmii din județele Suceava și Bacău alături de polițiști, pompieri și polițiști locali asigură măsurile de ordine publică și protecția participanților în zonele în care se desfășoară evenimentele cultural-artistice și religioase Zilele Sucevei.

Manifestările sunt organizate pe esplanada Casei de Cultură, în parcarea Iulius Mall, la Cetatea de Scaun și în zona Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou, precum şi pe traseul procesiunii ce se va desfăşura în zona centrală.

 

Jandarmeria recomandă participanţilor la manifestări să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor, să acorde o atenţie sporită la modul de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte.

 

De asemenea, jandarmii recomandă persoanelor care intenţionează să ia parte la manifestările religioase să manifeste calm, înţelegere şi să respecte regulile stabilite pentru accesul la baldachinul situat în incinta mănăstirii.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *