full screen background image

Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste adolescentină în noul videoclip!

 

andreea balan

 

Andreea Bălan aduce bucurie fanilor ei prin lansarea noului videoclip intitulat „Baby Be Mine”, o poveste de dragoste adolescentină filmată pe o plajă din Los Angeles.

 

Artista le-a dat întâlnire fanilor de pe Facebook într-o sesiune de întrebări și răspunsuri în care Andreea urma să le povestească tuturor prietenilor virtuali cum a fost în vacanța de o lună și ce noutăți mai are. Ceva ce fanii nu știau este că, la finalul sesiunii de întrebări, vor primi o surpriză: noul videoclip filmat în Los Angeles cu regizorul Edward Aninaru.

 

„Am promis fanilor mei că mă voi deschide față de ei și le voi arăta ce trăiesc în viața personală prin muzica mea. Iar BABY BE MINE descrie ce simt în prezent, însă ar putea fi povestea oricui. Ideea clipului îmi aparține în întregime. De fiecare dată când înregistrez o piesă, îmi imaginez cum ar arăta pe scenă sau într-un videoclip, cum aș transforma versurile și melodia într-o experiență vizuală. De obicei aduc show-uri speciale, acum vreau să spun o poveste de dragoste”.

 

Regia poartă semnătura lui Edward Aninaru, scenariul este scris de Andreea Bălan, responsabili cu styling-ul au fost cei de la The Fashion Jumper, iar make-up-ul a fost realizat de Satya Linak, artistă care a colaborat și cu Lady Gaga în noua campanie Tom Ford.

 

După o vacanță bine-meritată, Andreea a revenit în România unde a început deja show-urile cu trupa live alături de dansatoarele sale și de Petrișor. Spectacolul lor este unul inedit, cu multe schimbări de costume, dansuri, culori și multa energie.”

 

Poți viziona videoclipul aici:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *