full screen background image

Angajații disponibilizați de la HS Timber primesc oferte din județul Suceava

Având în vedere intenția companiei HS Timber Productions de concediere a 634 angajați de la fabricile din Siret și Rădăuți, prefectul ALEXANDRU MOLDOVAN a avut o întâlnire de lucru cu directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă MIRELA FLOREA, la care a participat prin teleconferință și președintele Agenției Naționale MARIA MAREȘ.

 

În urma analizei, s-a decis organizarea unei burse a locurilor de muncă înainte de termenul la care vor înceta contractele salariaților, precum și contactarea angajatorilor din județ și a celor relevanți la nivel național în vederea identificării unor posturi vacante compatibile cu meseriile persoanelor care vor fi disponibilizate.

ALEXANDRU MOLDOVAN a solicitat și implicarea celor 2 primari – ADRIAN POPOIU și BOGDAN LOGHIN – în rezolvarea “acestei probleme cu deosebit impact social și economic”.

În urma demersurilor inițiate, 2 angajatori și-au exprimat intenția de recrutare de forță de muncă calificată și personal necalificat, fiind în discuție 15, respectiv 250 posturi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *