full screen background image

Angajații disponibilizați de la HS Timber primesc oferte din județul Suceava

Având în vedere intenția companiei HS Timber Productions de concediere a 634 angajați de la fabricile din Siret și Rădăuți, prefectul ALEXANDRU MOLDOVAN a avut o întâlnire de lucru cu directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă MIRELA FLOREA, la care a participat prin teleconferință și președintele Agenției Naționale MARIA MAREȘ.

 

În urma analizei, s-a decis organizarea unei burse a locurilor de muncă înainte de termenul la care vor înceta contractele salariaților, precum și contactarea angajatorilor din județ și a celor relevanți la nivel național în vederea identificării unor posturi vacante compatibile cu meseriile persoanelor care vor fi disponibilizate.

ALEXANDRU MOLDOVAN a solicitat și implicarea celor 2 primari – ADRIAN POPOIU și BOGDAN LOGHIN – în rezolvarea “acestei probleme cu deosebit impact social și economic”.

În urma demersurilor inițiate, 2 angajatori și-au exprimat intenția de recrutare de forță de muncă calificată și personal necalificat, fiind în discuție 15, respectiv 250 posturi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.