full screen background image

VIDEO / ANNAIS și DJ Project lansează ,,Numai Tu”

Numai tu mă faci să trăiesc un an într-o zi, ANNAIS și DJ Project prezinta o piesă sensibilă, cu un beat dreamy și catchy în același timp, perfectă pentru momentul în care vrei să spui ,,Numai Tu”.

Piesa este scrisă de Astelian Alexia și Tostogan Andrei, care s-a ocupat și de producție alături de Handke Giuseppe. ,,Numai Tu” vine însoțită și de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu.
,,Fiind la început de carieră muzicală, mă simt extrem de norocoasă să colaborez cu artiști de top precum DJ Project, iar <<Numai Tu>> este piesa care ne-a adus aproape și am reușit să legăm această colaborare. Este o piesă dedicată oamenilor care și-au găsit sufletul pereche și se simt fericiți și împliniți lângă acesta. Este cumva un <<cadou>> dedicat tuturor celor care de-a lungul relației au trecut prin multe obstacole dar totuși au rămas împreună.” ne spune ANNAIS.

,,<<Numai Tu>> e cu siguranță o piesă care inspiră la visare și ăsta este exact feeling-ul pe care l-am căutat. ANNAIS a venit cu spiritul fresh și vocea care se potrivește perfect cu instrumentalul. Sperăm să vă placă.” ne spun DJ Project.

 

CITEȘTE ȘI

RAREȘ, THEO ROSE ȘI DOMINO ÎȘI DAU ÎNTÂLNIRE ,,SÂMBĂTĂ SEARĂ”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *