full screen background image

Anul universitar va începe, la USV, cu prezența fizică a studenților

Noul an universitar va începe pe 1 octombrie la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, activitățile didactice fiind cu prezența fizică a studenților în sălile de curs.

 

În situația în care vor apărea focare de coronavirus, Consiliul de Administrație va stabili, de la caz la caz, la sfârșitul fiecărei săptămâni, condițiile de desfășurare a cursurilor pentru săptămâna următoare.

În ceea ce privește cazarea în căminele universității, studenții trebuie să prezinte test PCR negativ efectuat cu cel mult 3 zile anterioare datei cazării, dovada vaccinării cel puțin cu prima doză de vaccin sau o adeverință de la medicul de familie, eliberată cu cel mult 6 luni înaintea cazării, din care să rezulte că studentul s-a vindecat de coronavirus.

Festivitatea de deschidere va avea loc pe 1 octombrie în exterior, în parcarea dintre corpurile B și C, cu începere de la ora 10 și va fi urmată de întâlnirile conducerilor facultăților cu studenții din anul întâi.

Ulterior, de la ora 19, va avea loc deschiderea festivă, organizată în aceeași parcare.

Accesul la deschiderea festivă va fi permis studenților vaccinați, precum și a celor care au trecut prin boală sau care prezintă test PCR negativ efectuat cu cel mult 3 zile înainte.

Accesul publicului larg va fi restricționat.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *