full screen background image

Aplicație DISCOVER ROMANIA la Cetatea de Scaun a Sucevei

Vizitatorii Cetății de Scaun a Sucevei pot beneficia de tur audioghidat folosind cupon de descărcare cu aplicația DISCOVER ROMANIA, disponibil în limbile română, engleză, germană și maghiară.

Cuponul poate fi achiziționat, de la casa de bilete a Cetăţii la prețul de 7 lei.

 

Muzeul Național al Bucovinei a colaborat cu dezvoltatorul aplicației, punând la dispoziție imaginile și textele explicative în 4 limbi pentru fiecare dintre sălile expoziției permanente și istoricul Cetății de Scaun, astfel încât vizitatorul să poată beneficia de o vizită ghidată, cu aplicația accesată direct de pe telefonul mobil.

 

Prin utilizarea acestei aplicații, publicului străin, altul decât cel vorbitor de limba română, va beneficia de o înțelegere mai bună a istoriei, a semnificației și, în general, a poveștii în ansamblu a obiectivului vizitat.

 

DISCOVER ROMANIA este o aplicație de tip audioguide creată pentru a oferi turiștilor informații utile despre cele mai importante obiective turistice din România.

 

Aplicația poate fi descărcată gratuit din GooglePlay și AppStore, putând fi utilizată imediat prin accesarea contracost a tururilor ghidate audio.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *