full screen background image

„Arabescuri” și „Orașul cerului”, cărți lansate la Fălticeni

Astăzi, la Galeria Oamenilor de Seamă din municipiul Fălticeni, a avut loc o dublă lansare de carte – un volum de proză a profesorului Lucian Mușet și unul de poezie, de debut, al profesorului Ioan Caulea. 
 ,,În ziua unui eveniment astrologic semnificativ – echinocțiul de toamnă – care  marchează trecerea către sezonul rece și o schimbare majoră în balanța forțelor din Cosmos, când ziua și noaptea au o durată egală, împreună cu prietenul și colegul meu, Lucian Mușet, avem onoarea și bucuria de a oferi publicului o parte din trăirile noastre, transpuse în cuvinte” a spus Ioan Caulea.
Lucian Mușet recidivează după placheta de poezii „Omul cu păpădii” cu romanul „Orașul cerului” iar Ioan Caulea a lansat volumul în poezie, premiat recent în concursuri naționale, „Arabescuri”.
Evenimentul a fost moderat de profesor Lenuța Rusu, iar prezentarea celor două cărți a fost făcută de către psiholog Iulia Gângă și profesor Nora Bulboacă.
„Aparent, acest roman este despre dependență. Toți suntem dependenți de ceva” a spun Lucian Mușet, într-o scurtă prezentare a propriului roman „Orașul cerului”.
„La final va fi cuvântul, iar cuvântul dărâmă ziduri. Dar cuvântul și zidește. Zidește prietenii” a menționat profesor Nora Bulboacă despre poezia scrisă de Ioan Caulea.  ( Relu Gavril – Ursache )
CITEȘTE ȘI
DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *