full screen background image

Armă și cartușe deținute ilegal de un sucevean

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul P.F. Izvoarele Sucevei au verificat un vagon de locuit, aflat în zona forestiera din apropierea localităţii de frontieră Cârlibaba.

 

 

Containerul era locuit de un bărbat, I.M., 43 ani.

 

 

Având acordul acestuia, polițiștii de frontieră au efectuat o verificare amănunțită a barăcii, ocazie cu care au descoperit, ascunse sub o pătură, o armă de foc ( carabină ) model din anul 1944, 32 de cartușe și 5 tuburi calibrul 7,62 mm.

 

 

Bărbatul nu avea documente legale pentru deţinerea armei şi muniţiei şi a declarat poliţiştilor de frontieră că le-a găsit în zonă.

 

 

Arma, cartușele și tuburile au fost predate de polițiștii de frontieră  lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Pojorâta, urmând să fie expertizate şi ulterior depuse în camera de corpuri delicte a Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul I.P.J. Suceava.

 

 

Față de I.M. se efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept, cazul fiind preluat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *