full screen background image

Armă și țigări de contrabandă la PTF Siret

Azi noapte, 21 martie a.c., în jurul orei 02.00 în PTF Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară numitul Ion S., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 32 ani, conducând un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Belgia.

 

 

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii, ocazie cu care în compartimentul roții de rezervă a fost observat un loc special amenajat.

 

 

În acesta au fost descoperite 2.340 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, un pistol calibru 9mm şi trei încărcătoare din categoria armelor letale supuse autorizării.

 

 

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi contrabandă calificată, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului  de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la finalizare urmând a fi dispuse masurile legale  ce se impun.

 

 

Arma letală şi cele trei încărcătoare au fost reținute de polițiștii de frontieră, urmând să fie predate Serviciului Arme şi Muniții din cadrul I.P.J. Suceava.

 

 

Totodată, țigările în valoare de  3.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 lei.

 

 

Autoturismul în cauză a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea confecționat locaș special amenajat.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *