full screen background image

Atelier de pictură la Muzeul de istorie Suceava

Muzeul de Istorie Suceava a găzduit sâmbătă atelierul de pictură cu titlul  Un cerc de prieteni – desenăm împreună, având ca tematică de lucru La granițe, ne dezvoltăm împreună !

 

muzeu

 

Evenimentul a fost organizat în cadrul manifestărilor care au marcat Ziua Cooperării Europene şi aflat, în acest an, la a cincea ediție.

 

 

În cadrul acestei acțiuni locale, au participat 24 copii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani, înzestrați cu aptitudini artistice, care au ilustrat în culori, simbolurile, valorile și principiile Uniunii Europene.

 

 

Activitatea interactivă a urmărit stimularea capacităţii de observație, analiză și de creativitate a copiilor, precum și munca în echipă, iar timpul petrecut în muzeu să fie o experiență plăcută și atractivă.

 

 

Muzeul Bucovinei a prezentat tinerilor artiști, materialul video pus la dispoziție de www.ecday.eu – videoclip, care a subliniat modul în care, ideile de cooperare comune se pot transforma în beneficii comune.

 

 

Atelierul de pictură a fost realizat sub supravegherea personalului specializat al Biroului de Artă al Muzeului Bucovinei şi cu sprijinul prof. Camelia Rusu Sadovei.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *