full screen background image

Ateliere de lucru în 8 școli din județul Suceava, organizate de CJRAE

Ateliere de lucru –  Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava a derulat, în școli din Bosanci, Pătrăuți, Frătăuții Noi, Vicovu de Sus, Solca, Burla, Dorna Arini și Horodnic de Sus ateliere de lucru cu 300 elevi.

Activitățile și-au propus dezvoltarea abilităților socio-emoționale și a stimei de sine pentru elevii aflați în situații de risc de abandon școlar și a celor cu cerințe educaționale speciale.

Pe parcursul a 3 zile, elevii au beneficiat și de o masă caldă, în cadrul proiectului finanțat din fonduri norvegiene.

Până la finalul acestui an școlar, elevii din cele 8 școli colaboratoare vor participa la excursii tematice, care își propun să crească gradul de coeziune a grupului, să îmbunătățească relațiile sociale, sporind astfel șansele elevilor de a participa cu și mai mult interes la orele de curs.

Fiecare elev va primi, în lunile mai și iunie, un pachet de sprijin material în valoare de 500 lei constând în produse de îmbrăcăminte, produse de igienă și rechizite școlare.

În cadrul aceluiași proiect, atât elevii, cât și părinții, au beneficiat de activități de consiliere de grup și individuale oferite de profesorii-consilieri școlari, precum și de activități non-formale organizate de animatori școlari.

 

 

PE ACELAȘI SUBIECT:

Program de educație parentală derulat de CJRAE Suceava

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *