full screen background image

Atelierele Proiectul CRED revin în județul Suceava

Atelierele Proiectul CRED revin în județul Suceava, dedicate Resurselor Educaționale Deschise realizate în cadrul proiectului și adresate cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

Joi 28 septembrie între orele 15 – 19, la Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza, are loc Atelierul Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă – secțiunea învățământ primar, evenimentele fiind centrate pe toate tipurile de Resurse Educaționale Deschise ce au fost elaborate în cadrul proiectului Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți – CRED.

De la documente de politici educaționale, ghiduri metodologice, programe școlare pentru opționale integrate sau resurse educaționale digitale și până la rapoarte de cercetare și analize, Resursele Educaționale Deschise CRED se constituie într-un fond educațional complex și valoros pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar.

Atelierele sunt organizate în colaborare cu Casa Corpului Didactic Suceava.

Participanții pot să pună întrebări sau să ofere noi perspective asupra subiectului prezentat de către lectori, fiind urmărită valorificarea experienței în implementarea curriculumului național centrat pe competențe-cheie.

Publicul țintă al Atelierelor CRED este variat și plurivalent, fiind constituit din cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, atât din mediul rural, cât și din cel urban, directori de școli, cadre didactice debutante, metodiști, inspectori de specialitate, reprezentanți de asociații și organisme non-guvernamentale.

 

 

CITEȘTE ȘI

Proiect de calitate în educația incluzivă pentru elevii din 8 școli sucevene

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *