full screen background image

Au fost anunțate primele nume pentru UNTOLD 2018!

Dacă la ultima ediție a festivalului UNTOLD au participat peste 330 de mii de persoane, așteptările pentru anul 2018 sunt chiar și mai mari.

Organizatorii au declarat pentru presa națională că: „Cea de-a patra ediție a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018. Urmărim să mărim capacitatea prin creșterea scenelor secundare și prin aducerea mai multor artiști live, pentru ca să vină cât mai mulți fani alături de noi. Anul viitor ne propunem să creștem și numărul de artiști prezenți în cadrul festivalului, de la 220 câți au fost în 2017 la 250. Începând de săptămâna viitoare, fanii au ocazia să cumpere bilete la un preț special, de 400 de lei, în condițiile în care prețul final al unui abonament urmează să ajungă la 650 de lei”.

De asemenea, au fost făcute publice și primele nume care au confirmat prezența. Este vorba de: The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, Steve Aoki, Loco Dice, Nina Kravitz, Solomun, Andy C, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia DJ Set, Pendulum DJ Set, Wilkinson DJ Set.

UNTOLD 2018 – FIRST ARTIST ANNOUNCEMENT

1ST ARTIST ANNOUNCEMENT 📣 The Alpha Pack 1⃣ has arrived! 🐺20 now, 200+ to follow!Who's your favorite?

Posted by UNTOLD on 8 Februarie 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *