full screen background image

Au fost reluate lucrările de refacere a drumurilor din județul Suceava

Prefectura Suceava informeaza că au fost reluate lucrările de execuție a covorului asfaltic, marcaje rutiere și turnare tratamente pe drumuri naționale.

Pe raza de activitate a Secției de Drumuri Naționale Câmpulung au fost reluate  lucrările de  execuție covor  asfaltic pe DN 17 la Mestecăniș,  iar în zilele următoare vor începe lucrările de execuție straturi bituminoase subțiri pe DN 17B.

 

Totodată, se execută lucrări la marcaje rutiere pe DN 17, de la Păltinoasa la Câmpulung Moldovenesc, precum și reparații la covorul asfaltic pe DN 17A între Palma și Ciumârna.

 

Ca urmare a alunecării de teren produse din cauza inundațiilor, pe DN 17A a fost afectat terasamentul pe o porțiune de 100 de metri,  circulația desfășurându-se pe un fir.

 

Prefectura mai spune că au fost reluate și  lucrările  pe teritoriul Secției de Drumuri Naționale Suceava, pe DN 29A începând de la limita  cu județul Botoșani, între Zvoriștea și Adâncata.

 

De asemenea, se efectuează lucrări de reparații asfaltice pe DN 2E, în Cacica și pe DN2, la intersecția cu DN 17A, la Ratoș.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *