full screen background image

AUDIO / Centrul Psiho Logos Fălticeni – servicii de calitate oferite copiilor și adulților cu cerințe educative speciale

AleSim Interactiv din Fălticeni își continuă activitatea sub numele de Centrul Psiho Logos, oferind evaluare psihologică si psihopedagogică, terapie recuperatorie pentru copii cu cerințe educative speciale, terapie logopedică pentru copii si adulti cu tulburări neurologice, consiliere individuală, consiliere parentală, dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și adulți, activități remediale și ateliere recreative de grup.

La sfîrșitul săptămânii a fost organizată Ziua Porților Deschise, prilej cu care a fost sfințit Centrul, iar copiii au primit baloane și înghețată și s-au distrat cu ședințe de facepating.

În cadrul momentului festiv, psihologul ALEXANDRA GRIGORAȘ a vorbit despre istoria de 2 ani a Centrului, amintind evoluția activității pe care o desfășoară alături de colegi.

La rândul ei, psihologul AGNES FRUNZĂ a detaliat serviciile oferite de Centrul Psiho Logos Fălticeni.

Psihologul SIMONA VATAMANU s-a referit la inițiativa de a împărtăși copiii de la acest Centru, adăugând că preoții vor asigura în continuare astfel de servicii.

Centrul Psiho Logos este situat pe strada Obor din Fălticeni.

 

 

CITESTE SI

Ziua Porților Deschise la Centrul Psiho Logos Fălticeni

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *