full screen background image

AUDIO / Mihai Dimian, candidat unic la funcția de rector USV: „Viitorul va trebui adaptat celei de-a 4 -a revoluţii industriale”

Prorectorul MIHAI DIMIAN candidează astăzi singur, fără opozant, la alegerile de rector al Universității Ștefan cel Mare Suceava.

El și-a prezentat programul denumit USV 4.0 – continuitate şi transformare, în care afirmă că  “viitorul va trebui adaptat celei de-a 4 -a revoluţii industriale, caracterizată prin digitalizare, inteligenţă artificială, infrastructuri masive de date, vehicule autonome, energii regenerabile şi reţelele de roboţi inteligenţi”.

El a declarat că va continua eforturile de dezvoltare a universității sucevene, “în așa fel încât să devină mai puternică, mai performantă și mai influentă la nivel național și internațional”.

Alegerile pentru postul de rector USV sunt programate astăzi, o dată cu cele pentru membrii în Senatul instituției și în Consiliile facultăților.

Rectorul în funcție, VALENTIN POPA, nu a mai candidat pentru un nou mandat, preferând să-și continue activitatea didactică și de cercetare în cadrul universității.

 

 

CITEȘTE ȘI 

Mihai Dimian și-a anunțat candidatura la funcția de rector USV

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *