full screen background image

AUDIO / Proiect Erasmus+ la Colegiul Vasile Lovinescu Fălticeni

Colegiul Vasile Lovinescu Fălticeni derulează proiectul Erasmus+ „Ziua de Acțiune pentru Tranziția Energetică”, prin care își propune să implementeze educația pentru dezvoltare durabilă în rândul elevilor și cadrelor didactice.

Participanții își formează deprinderi pentru a acumula cunoştinţe despre climă, energie, mobilitate, transport, IT și pentru formarea unei conștiințe ca modelatori ai propriului viitor.

Parteneri în cadrul proiectului sunt unități de învățământ din Austria, Germania și Grecia.

Aceștia au luat parte, la colegiul fălticenean, la o întâlnire care a dezbătut structura materialelor de elaborat, distribuirea sarcinilor și termenele–limită, implicarea elevilor, profesorilor și a comunităților locale.

A fost organizată o întâlnire cu profesorii școlii, interesați de aplicarea, la clasă a acestor materiale și a avut loc o discuție cu reprezentanți ai autorităților locale, despre rolul și implicarea acestora în educarea tinerei generații.

De asemenea, materiale introductive au fost prezentate elevilor, într-o sesiune interactivă de informare-documentare, după cum a precizat profesoara CRISTINA BUTA.

Proiectul „Ziua de Acțiune pentru Tranziția Energetică” se va desfășura până în luna august 2025.

 

 

CITEȘTE ȘI

O nouă sesiune de admitere la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *