full screen background image

Autoturism cu cheile în contact furat la Suceava

La 18.01.2017, ora 08.51, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un localnic de 29 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.

 

 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 17.01.2017, în jurul orei 22.30, profitând de neglijența victimei, care a parcat autoturismul în faţa locuinţei sale, însă a lăsat cheia în contact şi l-a asigurat cu telecomanda, persoane necunoscute l-au sustras.

 

 

În urma activităților operative întreprinse, polițiștii orașului Cajvana i-au identificat pe autori ca fiind doi tineri,  unul de 18 ani din localitate şi celălalt de 17 ani din orașul Solca, care au recunoscut faptul că împreună cu doi minori, de 16 şi 15 ani, ambii din orașul Solca și un tânăr din comuna Ciprian Porumbescu, au sustras autoturismul, cu care s-au plimbat prin oraș și l-au parcat la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni.

 

 

Autoturismul a fost identificat de polițiști pe strada Victoriei, din municipiul Suceava, într-o parcare şi a fost predat persoanei vătămate.

 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *