full screen background image

Autoturism încărcat cu țigări ucrainene abandonat la Straja

În data de 6 iulie, în cadrul Planului de acțiune Contrabanda 2017, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina – ITPF Sighetu Marmaţiei a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii de frontieră Falcău un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă țigări de contrabandă.

 

 

Conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în mare viteză, fapt pentru care poliţiștii de frontieră au plecat in urmărirea maşinii.

 

 

Pe raza localității Straja, echipajul Poliției de Frontieră a găsit autoturismul abandonat într-un șanț, din cercetările preliminare rezultând că  șoferul a pierdut controlul volanului, a acroșat un autoturism care circula regulamentar, după care a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un șanț.

 

 

Din primele verificări, în autoturismul marca Volvo au fost observate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care mașina împreună cu țigările au fost transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

 

 

În urma inventarierii țigărilor descoperite, a rezultat cantitatea de 7.350        pachete, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de  86.000 lei.

 

 

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare  de 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar în continuare se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *