full screen background image

BABYSITTING rulează la Biroul Francez Suceava

Miercuri, 12 octombrie, începând cu ora 17:00, la Biroul Francez va fi proiectat filmul Babysitting, în cadrul proiectului După-amiezi francofone la Suceava.

 

babysitting-affiche

 

Comedia franțuzească  Babysitting  (2014), avându-i în distribuţie pe Vincent Desagnat, Enzo Tomasini, Grégoire Ludig, Philippe Lacheau,  acesta din urmă semnând și regia alături de Nicolas Benamou, a beneficiat, încă de la lansare, de o serie de aprecieri pozitive din partea criticilor de specialitate, îmbinând distracţia, scandalosul, satira dar şi emoţia.

 

 

În film îl cunoaștem pe Franck care visează să devină desenator de benzi desenate și lucrează la recepția editurii Schaudel. Într-o zi, este rugat de șeful său, Marc Schaudel, care e invitat la recepția premiilor editurilor, să aibă grijă pentru o noapte de fiul lui, Remy, un puști cu care Franck a făcut deja cunoștință. Totul degenerează într-o harababură de proporții, culminând cu dispariția micului Remy.

 

 

Miercuri, publicul prezent la proiecția filmului va avea posibilitatea de a-l cunoaște pe noul lector de franceză din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, domnul Benoît Gustot, care va provoca spectatorii la dialog.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *