full screen background image

Back to School Party în Pașcani!

Sâmbătă, 17 septembrie 2016, începând cu ora 22:30, New Art Cafe & Lounge te invită la Back to School Party! 

 

Invitatul special al acestui super eveniment este DJ Ghost – artist apreciat și promovat de numeroase posturi de radio locale și naționale. 

 

Atmosfera va fi animată de MC Supreme – unul dintre cei mai talentați MC din zona Moldovei.

 

back-to-school-party-final

 

Gabriel Jicman, cunoscut sub aliasul DJ Ghost, născut în Iași în vara anului ’90 își face debutul ca Disc Jockey în vara anului 2010, odată cu rezidența într-un club cunoscut din Iași, urmată de evenimente la alte cluburi din țară. Pasiunea pentru muzică vine de la o vârstă fragedă, odată cu descoperirea pasiunii pentru pian. Această pasiune pentru muzică l-a adus în postura de a realiza un podcast bi-lunar, la cel mai cunoscut post de radio din zona Moldovei. Momentan, la stadiul de realizare de remix-uri și bootleg-uri, își propune pe viitor să lanseze propriile piese, creând o combinație unică în stilul care deja îl caracterizează.

 

 

Nu uita! Sâmbătă, 17 septembrie 2016, începând cu ora 22:30, New Art Cafe & Lounge te invită la Back to School Party! New Art Cafe & Lounge se află în Pașcani, pe str. Șfefan cel Mare, nr. 13. Detalii la 0748.902.078 și pe Facebook: New Art Cafe & Lounge.

 

 

Eveniment susținut și recomandat de Radio Impact FM.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *