full screen background image

BiBi e pe val cu piesa “Shot de dragoste”

BiBi e pe val cu piesa “Shot de dragoste”.

“Shot de dragoste” este noul hit semnat de BiBi sub producția HaHaHa Production, un proiect fresh, interesant și cu doza potrivită de noutate.

 

Noua piesă “Shot de dragoste” este o confirmare a evoluției sale ca artistă, care deși se maturizează, își păstrează doza de nebunie și energie care au consacrat-o.

“<Shot de dragoste> este piesa cu care sper să vă binedispun starea vara aceasta, să dansați pe ritmurile ei și să vă bucurați de fiecare secundă. Este o piesa cu foarte multă energie, este despre distracție, voie bună și nu în ultimul rând, dragoste! Sper din suflet să vă placă și vouă, persoanelor care îmi sunteți alături la fiecare pas și mă susțineți necondiționat..asta ar înseamna enorm pentru mine! Nu uitați: dați play noii piese <Shot de dragoste> și pregătiți-vă de dans și bronz: vara asta o sa fie nebunie!” a declarat artista.

Piesa este o coproducție HaHaHa Production muzica fiind creată de Alexandru Stancu și Serban Cazan, textul scris de Alexandru Stancu, iar de producție s-a ocupat Serban Cazan.

 

PE ACEEAȘI TEMĂ

INNA revine cu un nou single – Magical Love

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *