full screen background image

„Încă un dans” este cel mai nou single semnat BiBi

Piesa cu și despre iubire, „Încă un dans” este cel mai nou, așteptat și muncit proiect a lui BiBi.

BiBi, una dintre cele mai fresh și emblematice artiste ale noii generații Z, este urmărită atât în mediul online, cât și în cel offline, fiind o continuă inspirație pentru fanii săi.

Piesa este o coproducție marca HaHaHa Production & Cat Music, muzica fiind creată de Vlad Flueraru, Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, BiBi, textul scris de Vlad Flueraru, Serban Cazan, BiBi, iar de producție s-au ocupat Serban Cazan și Gabriel Stanoiu.

 

,,Este cel mai sensibil proiect al meu, deoarece mi-am pus tot sufletul, însă nu ar fi existat “Încă un dans” fără oamenii frumoși care au fost alături de mine și au făcut ca totul să iasă PERFECT, așa cum îmi imaginam! Mulțumesc familiei HaHaHa Production! Mulțumesc, Silviu Mindroc, că ai reușit să pui toate trăirile mele în acest videoclip! Sunt mai mult decât fericită si recunoscătoare pentru realizarea acestui proiect și sunt convinsă ca se vor regăsi multe persoane în versurile piesei! Sper din suflet să vă placă și vouă… pentru mine înseamnă mult! Dacă vreți sa îmi ascultați sufletul, dați play la noul meu single! ”

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.