full screen background image

Biblioteca Bucovinei : proiect de împrumut al cărților la domiciliul cititorilor

2019 – Anul Cărții în România, constituie o invitație la lectură pentru toți cetățenii municipiului Suceava, indiferent de vârstă.

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava a identificat o serie de cauze ce conduc la imposibilitatea utilizării serviciilor bibliotecii de către cetățeni, datorate unor situații fizice, vârstei sau unei boli.

 

Proiectul este direcționat în special în sprijinul persoanelor aflate în imposibilitatea de a se deplasa la sediul bibliotecii, din motive medicale sau din alte cauze, prin împrumutul cărților la domiciliul acestora.

 

De asemenea, prin acest proiect se va avea în vedere și o colaborare mai strânsă pe segmentul instituțiilor de învățământ preșcolar și gimnazial din municipiul Suceava prin realizarea unor parteneriate ce presupun promovarea colecțiilor bibliotecii și a lecturii în cadrul acțiunii naționale „România citește”.

 

Scopul proiectului este promovarea lecturii și a cărților prin diversificarea serviciilor de bibliotecă.

 

Programul de activitate în cadrul acestui proiect va fi axat pe două componente:

 

BIBLIOTECA VINE LA TINE – Împrumut de carte cu livrare la domiciliu

Persoanele ce se află în imposibilitate de a se deplasa la sediul bibliotecii, din motive medicale, și doresc să beneficieze de acest serviciu, se vor adresa telefonic la numarul de telefon dedicat acestui proiect pentru a solicita serviciul de livrare la domiciliu.

 

BIBLIOTECA VINE LA TINE – Realizarea parteneriatelor cu instituțiile de învățământ preșcolar și gimnazial din municipiul Suceava

 

Persoanele și instituțiile interesate se pot adresa telefonic la numarul de telefon 0787.606228 de luni până vineri între orele 11.00 – 15.00 pentru a solicita serviciul de livrare a cărților la domiciliu, respectiv, în cazul instituțiilor de învățământ, pentru a planifica și desfășura activitățiile de promovare a cărții și a lecturii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *