full screen background image

Billie Eilish – femeia anului 2019

La nici 18 ani, cântăreața de origine americană Billie Eilish a fost desemnată femeia anului 2019 în muzică. Cu toții am auzit de ea, i-am ascultat piesele însă puțini știu că artista a trecut și prin momente extrem de dificile pe plan pesonal, despre care a vorbit deschis pentru a veni în ajutorul altor persoane cu aceleași probleme. Nonconformistă, sigură pe ea și clară în respectarea unor principii, Billie Eilish a doborât record după record, peisele sale luând cu asalt topurile muzicale internaționale.

“Billie a provocat o revoluție în această industrie prin muzica și vizibilitatea sa în mediul online, reușind să influențeze în profunzime spiritul acestei generații și având un impact masiv asupra culturii globale. Abilitatea ei de a vorbi reprezentanților generației Z, de a-i face pe adolescenți și pe tinerii adulți să se simtă acceptați în societatea actuală, i-a permis lui Eilish să crească în topuri și să vorbească în numele acestei generații prin intermediul culorii electrice a părului ei și a atitudinii sale”, declară Hannah Karp, directorul editorial al Billboard.

Suntem convinși că urmează alte surprize marca Billie Eilish, acest premiu fiind doar o confirmare a faptului că face o treabă reușită.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *