full screen background image

Bob Sinclar Feat. Robbie Williams – Electrico Romantico

Bob Sinclar, DJ-ul de origine franceză cunoscut pentru hit-uri ca  “Love Generation” și “World Hold On”, colaborează cu Robbie Williams pentru noul single –  Electrico Romantico.

Povestea din spatele lansării este cel puțin neașteptată, artiștii întâlnindu-se din întâmplare la școala unde învață copiii acestora. Decizia de a lucra împreună a venit aproape instant, iar la scurt timp a luat naștere piesa.

Producția energică îmbinată cu optimismul specific pieselor lui Bob Sinclair este completată perfect de versurile scrise de Robbie Williams, ce te invită să ieși din zona de confort și să trăiești viața dupa cum îți dictează inima.

Christophe Le Friant, cunoscut după numele de Bob Sinclar este unul dintre cei mai faimoși DJ și producători de muzică house și-a început cariera în 1998 cu albumul “Paradise” și în anul 2006 a atins locul 1 în topuri pe plan mondial cu al patrulea album numit “Western Dream”.

Robbie Williams, unul dintre cei mai faimoși interpreți britanici din ultimii 25 de ani, este cunoscut pentru munca sa din cadrul formației pop Take That dar și pentru cariera solo pe care a început-o în anul 1996 cu albume de renume precum “Sing When You’re Winning”, “Escapology” și “Life Thru a Lens”.

Piesa este momentan disponibilă în format audio pe mai multe platforme:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *