full screen background image

Briana Vîlcu se lansează cu “Fata care Cântă”

 Briana Vîlcu, o tânără interpretă, originară din comuna Agigea, judeţul Constanţa, a debutat cu piesa “Fata care Cântă”, melodie care are și un videoclip pe măsură, realizat de către echipa “VideoStars” (Constanța). La doar 15 ani, Briana este absolventă a şcolii populare de arte şi meserii ,,Teodor T. Burada” din Constanţa, plus un an de specializare canto – muzică uşoară. A participat la mai multe festivaluri de muzică naţionale şi internaţionale, câștigând numeroase premii şi trofee. Până în prezent, cel mai important premiu este marele trofeu al festivalului “SĂ CÂNTE TINEREŢEA”, trofeu înmânat chiar de marea şi îndrăgita noastră artistă Luminiţa Anghel, unde a obţinut 10 pe linie la toate secţiunile la care a participat.

“Fata care Cântă” este o piesă compusă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul său din Spania, “The Master Of The Sound”, melodia purtând un mesaj foarte profund. Briana a afirmat că din clipa în care a auzit DEMO-ul a știut că “asta e piesa mea”, simțind acea legătură specifică, o compatibilitate perfectă între artist și piesă.

Tânăra a fost LIVE pe frecvențe vineri, alături de matinalii Alina și Petre și a povestit detalii despre pasiunea ei și parcursul de până acum. Interviul este aici:

Videoclipul îl poți vedea mai jos. Îi urăm mult succes Brianei și abia așteptăm un nou single!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *