full screen background image

Bursa generală a locurilor de muncă Suceava : peste 580 de posturi vacante

Angajatorii suceveni şi toate persoanele care doresc să se angajeze sau să schimbe locul de muncă sunt invitaţi  vineri – 20 aprilie la Iulius Mall Suceava, parter, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, la bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul are loc simultan și în Fălticeni, Rădăuți și Cîmpulung Moldovenesc.

 

Până acum sunt înregistrate 586 locuri vacante, din care 324  în Suceava, 65 la Fălticeni, 135 la Rădăuți și 62 la Cîmpulung Moldovenesc.

 

Vor fi prezenți cel puțin 76 de angajatori, 30 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 10 la Fălticeni, 12 la Rădăuți și 24 la Cîmpulung Moldovenesc.

 

Domeniile de activitate care au oferit cele mai multe locuri vacante sunt construcţiile, comerțul, colectarea și tratarea deșeurilor, hoteluri și alte facilități de cazare, prelucrarea lemnului, iar printre domeniile nou apărute sunt cel al silviculturii și al fabricării autovehiculelor de transport rutier.

 

Calificările cele mai solicitate în județ sunt  cele de dulgher, fierar betonist, zidar, sudor, prelucrător sticlă la țeavă, ospătar, bucătar.

 

Printre cele mai căutate specializări cu studii  superioare sunt inginerii cu specializări în calculatoare, construcții și mecanică, precum și economiștii, la nivelul județului oferta pentru nivelul superior de studii ajungând la 39 de posturi până în prezent.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *