full screen background image

Călătorie cu VR Balloon la Shopping City Suceava

În perioada 31 mai – 9 iunie, Shopping City Suceava te așteaptă să explorezi lumea de la înălțime cu VR Balloon, un eveniment unic în România.

Timp de 10 zile, vizitatorii centrului vor avea ocazia să experimenteze senzația unui zbor cu balonul.

 

Oricine și-a imaginat vreodată cum ar fi să zboare cu un balon cu aer cald, cum ar fi să simtă adrenalina și emoțiile unui zbor cu balonul, dar să aibă, totodată, siguranța unui zbor liniștit și sigur are acum șansa ia parte la o experiență virtuală care transformă visul în realitate.

 

VR Ballon este un simulator virtual care, odată ce ai urcat la bord, te poartă prin cele mai spectaculoase locuri din lume, senzația fiind cât se poate de reală.

 

Creat dintr-un balon cu aer cald real, VR Balloon îți stimulează mintea și simțurile într-o experiență virtuală de neuitat.

 

Suspendat la doar 15 cm. de pământ, simulatorul virtual îți permite să experimentezi senzațiile, emoțiile și adrenalina  unui zbor real cu balonul cu aer cald.

 

Sistemele de zbor de la bord au fost adaptate în așa fel încât să permită controlul jocului prin comenzile arzătorului.

 

Senzația este atât de reală, încât vei putea să simți căldura degajată de arzătorul balonului, să admiri de la sute de metri înălțime priveliști memorabile și chiar să controlezi înălțimea la care vrei să zbori.

 

Experiența virtuală durează aproximativ 4 minute și este gratuită pentru oricine acceptă provocarea de a zbura cu VR Balloon.

 

Evenimentul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 7 ani.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *