full screen background image

Campania “Ai 100,4 motive să ne asculți” continuă cu noi premii delicioase!

Pentru că ne ținem de promisiuni, tot sezonul estival este special pe frecvențele de Impact FM Suceava! Acest lucru și în ceea ce privește premiile pe care ți le oferim.

În perioada 16 – 20 iulie punem la bătaie 5 vouchere (unul pe zi), în valoare de 100,4 lei fiecare, oferite de Băcănia Boierească, Restaurant Santa Fe şi Sweets by Pale

Concret, două dintre vouchere pot fi folosite pentru consumație în locația partenerului nostru Restaurant Santa Fe, iar celelalte trei pot fi folosite la cumpărăturile de la Băcănia Boierească, fie pentru acest brand, fie pentru bunătățile puse la dispoziție, în aceeași locație de Sweets by Pale.

Mecanismul de concurs este simplu: în funcţie de bunătăţile care îţi fac cu ochiul, trimite-ne SMS la 0749.21.21.21 cu una dintre denumirile partenerilor noştri: Băcănia Boierească / Restaurant Santa Fe / Sweets by Pale şi noi extragem, în săptămâna 16 – 20 iulie, câte un câștigător pe zi, care va primi un voucher chiar după preferințe, în funcție de SMS-ul trimis.

Pentru că, pe lângă #FRESH, vara poate fi și de-li-cioa-să!

Le mulțumim pentru implicare partenerilor noștri.

Mult succes!

 

 Regulamentul general al concursurilor Impact FM Suceava poate fi consultat aici: https://radioimpactfm.ro/regulament-general-concursuri-impact-fm-suceava/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *