full screen background image

Campanie de promovare a ofertei educaționale a Jandarmeriei în județul Suceava

Jandarmeria Română a demarat o campanie națională de recrutare a tinerilor în contextul organizării concursurilor de ocupare a celor 700 de locuri repartizate instituției la școlile militare de subofițeri în sesiunea ianuarie 2018, dintre care 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, județul Suceava.

 

 

În cadrul campaniei, o autospecială a instituției, inscripționată cu mesajul “Vino în echipa noastră!”, va poposi, timp de 8 zile, în mai multe orașe din țară şi va prezenta celor interesaţi oferta educațională Jandarmeriei Române.

 

 

Joi 16 noiembrie jandarmii suceveni au însoțit autospeciala în municipiile Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, unde au împărțit pliante și au prezentat condițiile de participare la concursurile de admitere în școlile de subofițeri jandarmi.

 

 

Tinerii interesați pot depune cererile de înscriere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava până la data de 5 decembrie 2017.

 

 

Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, str. Traian Vuia nr. 7 bis, tel. 0230/522998 int. 24535 sau prin consultarea site-ului unității: www.jandarmeriasuceava.ro.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza