full screen background image

Capgemini isi extinde activitatea in Romania prin dezvoltarea serviciilor de Infrastructura Cloud in Suceava

Astazi, Capgemini Services Romania s.r.l. ( Capgemini ), parte din Capgemini Group, lider global in domeniul serviciilor de consultanta, tehnologie si outsourcing, intentioneaza sa deschida un nou sediu in Suceava.

 

 

Aceasta este o noua investitie pe care Capgemini o face in aceasta zona, dupa Bucuresti, unde compania presteaza servicii de infrastructura si aplicatii de peste opt ani.

 

 

„In urma unei analize amanuntite, care a vizat mai multe optiuni atractive, luand in calcul nevoile noastre si cele mai bune conditii de lucru posibile, am decis sa ne extindem in Romania si am ales o noua locatie pentru Serviciile de Infrastructura Cloud: orasul Suceava” spune Marcin Nowak, Delivery Centre Director pentru Europa de Est, Servicii de Infrastructura Cloud.

 

 

Orasul Suceava este situat aproape de centrul nostru existent in Iasi si este un oras cu indelungata traditie universitara, cu bine-cunoscuta Universitate „Stefan cel Mare”, cu multe facultati, inclusiv de profil economic, tehnic si filologic, cu peste 9000 de studenti. In noul sediu, Capgemini va continua sa ofere servicii de suport si managementul infrastructurii conform metodologiei ITIL, servicii de monitorizare si gazduire.

 

 

„Intentionam sa ne incepem activitatea in prima jumatate a anului, cu o capacitate initiala a sediului de pana la 160 de angajati.

Procesul de recrutare va incepe in urmatoarele zile.

Cautam specialisti in IT, managementul infrastructurii, asistenta clienti, management de proiect.

Candidatii trebuie sa vorbeasca cel putin o limba straina, incluzand engleza, franceza, spaniola sau italiana.”

 

 

Capgemini angajeaza in Romania aproape 750 de specialisti si livreaza proiecte complexe de transformare de IT, servicii de infrastructura si externalizarea proceselor de afaceri.

 

 

Capgemini cauta atat profesionisti cu experienta de cativa ani, precum si absolventi – tinere talente ce intra pe piata muncii.

 

 

Conditia necesara angajarii pentru fiecare candidat este cunoasterea de limbi straine.

 

 

Vor fi apreciate, de asemenea, abilitati bune in comunicare, lucru in echipa si adaptabilitate rapida la un mediu de business dinamic.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *