full screen background image

Cartea de Onoare a Valorilor Bucovine a fost întreruptă temporar de prefectul Sucevei

Astăzi, a avut loc în sala  „ Bucovina” din Palatul Administrativ, ședința ordinară a  Colegiului Prefectural de la nivelul judeţului Suceava.

harasim

În cadrul ședinței, prefectul Constantin Harasim a prezenta raportul privind starea economică și socială a județului Suceava pentru anul 2015.

Tot astăzi subprefectul județului, Atănasă Nistor a dat citire planului de acțiuni pe anul 2016 pentru realizarea în judeţul Suceava a obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2016.

În cadrul ședinței de astăzi nu a fost trecut nimeni în Cartea de Onoare a Valorilor Bucovine. Potrivit prefectului Harasim, luna acesta a fost o lună fără evenimente deosebite.

În “Cartea de onoare a valorilor bucovinene” sunt fi trecuţi sucevenii cu rezultate deosebite în domeniile în care activează, persoane ale căror merite sunt recunoscute la nivel naţional şi internaţional. În Cartea de Onoare au fost trecuţi, printre alţii, rectorul USV, Valentin Popa, şeful ISU, Ioan Burlui, preşedinta Federaţiei Patronale IMM Suceava, Liliana Agiorghicesei, şi preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război, generalul de brigadă în rezervă, Zaharie Cojocaru, starețul Mănăstirii Bogdana Rădăuți, Iustin Dragomir, dar și șeful Centrului Militar Județean Suceava, colonelul Mugurel Anton.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *