full screen background image

CONCURS! Câștigă vouchere Hervis Sports pe frecvențele IMPACT FM!

Și tu te apuci de sală de luni? Ca să ai spor, Hervis Sports te premiază cu un voucher în valoare de 200 de lei! Ce noroc, numai bine îți iei echipament, papuci sau mănuși sau… ce vrei tu! 

Hervis Sports deschide un nou magazin în Suceava și ce metodă mai bună de a sărbători decât un concurs cool, cu premii care să te facă să citești până la capăt textul nostru?
Well, cum câștigi premiul de 200 de lei? În perioada 2-6 octombrie stai cu urechile ciulite pe Impact FM (100.4 FM Suceava, 105,2 FM Rădăuți) în intervalul 8-10, îl suni pe Petre în direct și răspunzi la o întrebare maxim de simplă.
Dacă răspunzi corect (sunt 99,9% șanse să faci asta!), câștigi un voucher în valoare de 200 de lei pe care îl poți folosi în noul magazin Hervis Sports din Suceava.
Sfatul nostru: setează de acum frecvența, ascultă-l pe Petre și ia-ne premiile la tine acasă.
Ca să te salvăm de timp pierdut, Hervis Sports se deschide în incinta Iulius Mall Suceava, pe data de 5 octombrie, începând cu ora 10:00.
Hervis Sports Romania susține stilul de viata sanatos prin mișcare și încurajează publicul să includă activitatea fizică în rutina zilnică, pentru a se bucura de beneficiile pe care aceasta le ofera sănătății fizice și psihice. Cu prezență la nivel național, cu peste 50 de magazine fizice și un site online, Hervis Sports România oferă publicului o gamă completă de produse ce cuprinde atât articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și echipamente și accesorii necesare practicării unei game variate de sporturi. Indiferent dacă vorbim despre ciclism, drumeții montane, schi sau alergare, la Hervis Sports orice doritor de aventură se poate echipa complet.
CITEȘTE ȘI
DÎ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *