full screen background image

Cei mai eficienți agenți economici suceveni, premiați la Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri

Vineri seară s-a desfășurat, la hotel Mandachi – Magnificus Plaza, Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Gala a premiat cele mai performante companii din industrie, servicii, comerț, turism, cercetare – dezvoltare și hightech, agricultură silvicultură și pescuit și construcții.

 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie NICOLAE TROAȘE a precizat că, anul trecut, cifra de afaceri din județul Suceava a fost cu 13 % mai mare comparativ cu anul 2016.

 

El a ținut să remarce că una dintre principalele probleme cu care se confruntă mediul de afaceri  este lipsa forței de muncă și că învățământul dual profesional ar putea asigura forță de muncă specializată.

Anul trecut, numărul înmatriculărilor agenților economici a crescut cu 18 % față de în 2016, iar numărul de radieri a scăzut cu 30 %.

 

Cele mai multe societăți comerciale din județul Suceava activează în comerț, repararea autovehiculelor și transporturi.

 

La Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri au mai luat cuvântul prefectul MIRELA ADOMNICĂI, președintele Consiliului Județean GHEORGHE FLUTUR, primarul ION LUNGU și rectorul USV VALENTIN POPA.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *