full screen background image

Cel mai nou multiplex din Suceava se deschide în Shopping City

Cine Grand va deschide anul acesta un nou cinematograf în Suceava, în incinta complexului comercial Shopping City Suceava.

 

Shopping-City-Suceava

 

Lanțul internațional de cinematografe Cine Grand continuă investițiile în regiune, lansând în 2016 cel de-al doilea cinematograf din partea de nord a țării.

 

 

Deschiderea unui cinematograf în incinta Shopping City Suceava face parte din strategia centrului comercial de a-și întări prezența pe piața de retail din regiune.

 

 

In 2016, Shopping City Suceava crește numărul de opțiuni pe care le oferă clienților săi în ceea ce privește petrecerea timpului liber.

 

 

„Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și de a oferi o paletă cât mai variată de servicii, ne bucurăm să anunțăm colaborarea dintre operatorul de cinematografe Cine Grand și Shopping City Suceava. Clienţii care vor vizita în 2016 centrul nostru comercial se vor putea bucura de servicii complete de retail și divertisment, în condiții excelente. Suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Cine Grand și suntem siguri că prezența Cine Grand în Suceava va fi un plus pentru comunitate,” a declarat Mircea Petrariu, Center Manager Shopping City Suceava.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *