full screen background image

Certificat de urbanism pentru tronsonul Suceava – Pașcani al Autostrăzii A7

Președintele Consiliului Județean Suceava GHEORGHE FLUTUR a semnat certificatul de urbanism pentru tronsonul Suceava – Pașcani al Autostrăzii A7, inclusiv pentru rețelele de utilități, aferent culoarului care traversează județul.

 

Este vorba despre teritoriul administrativ al municipiului Suceava, orașelor Salcea, Dolhasca, Siret și al comunelor Fântânele, Udești, Verești și Dumbrăveni.

Documentația tehnică va prezenta soluții cu privire la stabilirea amplasamentului autostrăzii, respectiv coridorului de expropriere, soluția constructivă, dotările autostrăzii, racordarea la rețelele de transport local, lucrări hidrotehnice, de consolidare a versanților și de drenaj, precum și echiparea cu utilități.

GHEORGHE FLUTUR a solicitat proiectanților ca documentațiile de urbanism şi exproprierile pentru tronsoanele Pașcani – Suceava și Suceava – Siret  să se facă în regim de autostradă pe toată lungimea lor,  oferind ca argumente faptul că traficul va creşte prin modernizarea punctului de trecere a frontierei Siret şi prin deschiderea altor puncte de trecere a frontierei cu Ucraina.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *