full screen background image

Cine cântă în cadrul galei premiilor Grammy?

music-picture

 

Mai mulți artiști au fost incluși în line-up-ul celei mai așteptate seri din industria muzicală: cea de-a 58-a ediție a premiilor Grammy.

Nominalizații Justin Bieber, Diplo și Skrillex vor interpreta chiar hitul cu care concurează la unul dintre trofee: “Where Are You Now”, marcând totodată și prima apariție televizată a duo-ului cunoscut sub numele Jack U.

 

 

Chris Stapleton, nominalizat la categoria “Albumul Anului”, se va alătura câștigătorilor Gary Clark jr și Bonnie Raitt pentru a-i aduce un tribut legendarului cântăreț de blues, B.B.King. Pe de altă parte, Pitbull care se bucură și el de o nominalizare, va face echipă cu Travis Barker, Robin Thicke și o serie de oaspeți surpriză. Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry, membrii supergrupului Hollywood Vampires își vor face și ei debutul televizat în această formulă.

 

Stapleton este nominalizat la 4 categorii: “Album Of The Year”, “Best Country Album” pentru lansarea discului “Traveller”, “Best Country Solo Performance” and “Best Country Song” pentru piesa “Traveller.”

 

 

Această ediție a premiilor Grammy este și prima la care va lua parte Diplo care este în cursă pentru 3 trofee: “Best Dance Recording” pentru “Where Are Ü Now” alături de Justin Bieber și Skrillex, “Best Dance/Electronic Album” pentru “Skrillex And Diplo Present Jack Ü”, alături de Skrillex și “Producer Of The Year, Non-Classical”.

Bieber este nominalizat la categoria “Best Dance Recording” pentru hitul “Where Are U Now”, alături de Diplo și Skrillex. Pitbull se bate și el pentru trofeul “Best Latin Rock, Urban Or Alternative Album” grație albumului “Dale”.

Hollywood Vampires, compusă din Alice Cooper, Johnny Depp (ambii nominalizați în trecut la Grammy) și Joe Perry (câștigător în edițiile anterioare) vor fi acompaniați de la tobe de Matt Sorum, bassistul trupei Guns N’ Roses, Duff McKagan, chitaristul Tommy Henriksen și Bruce Witkin la pian și chitară.

 

 

Legendarul chitarist de blues, câștigător a 15 premii Grammy, B.B. King a murit în luna mai a anului trecut la vârsta de 89 de ani și anul acesta va fi onorat în cadrul galei.

 

Ceremonia de decernare a premiilor Grammy va avea loc la Staples Center din Los Angeles pe data de 15 februarie.

 

 

 


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *