full screen background image

Circulație rutieră de iarnă în județul Suceava

 

Prefectul județului Suceava Elena Adomnicăi  a  inspectat, astazi în jurul orei  prânzului, porțiuni din drumurile naționale  aflate în aria de competență a secțiilor de Drumuri Naționale  Suceava și Câmpulung : DN2, de la Suceava spre Fălticeni, și DN 17, Suceava-Păltinoasa, unde au fost probleme privind circulația rutieră, de dimineață, din cauza zăpezii și a gheții.   

 

 

Prefectul a precizat că, pe parcursul nopții de duminică spre luni, s-a intervenit pe drumurile naționale cu  circa 60 de utilaje, peste  700 tone de sare,  peste   15 tone de clorură de calciu și 6,5 tone de produs  ecologic.

 

 

Luni, la ora  verificării în teren,  drumurile naționale erau la negru, în general, mai puțin DN 17A, unde se circula în condiții de zăpadă  frământată pe porțiunea de drum care merge spre Palma, pe  drumurile care leagă  Vicovu de Sus de  Vicovu de Jos, și Marginea –Păltinoasa.

 

 

Prefectul județului  Suceava a spus  că, la această oră,  pe drumurile aparținând de SDN Suceava se circulă  la negru,  doar pe alocuri circulația fiind  îngreunată.

 

 

“Suntem mereu în legătură cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, pentru refacerea stocurilor de antiderapant, cantitatea de antiderapant fiind suplimentată, prin act adițional,  cu circa 3000 de tone” a declarat Adomnicăi.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *