full screen background image

Colaborarea anului! Ascultă noul hit al Claudiei Pavel împreună cu americanul Dante Thomas!

 

cover single A Guy Like You_1500x1500_1500KB

 

În luna dragostei Claudia Pavel lansează un nou single și ne surprinde cu o super colaborare internațională. ”A guy like you” este piesa pe care artista ne-o propune pentru această perioadă a anului.

 

Compusă și produsă în Germania, ”A guy like you” este un melanj pop-dance ce te face să dansezi de la prima ascultare. Piesa în colaborare cu artistul american Dante Thomas are un videoclip, în regia lui Bogdan Daragiu, care emană senzualitate și sex-appeal. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul echipei de producție a Claudiei din Germania și s-au înțeles din prima să colaboreze pentru acest single.

 

Îmi place să cânt în limba engleză, iar ”A guy like you  este una dintre piesele mele preferate. Mi-a plăcut sound-ul din momentul în care am auzit demo-ul cu vocea lui Dante. Am știut de atunci că vreau să lucrăm împreună și m-am bucurat că a acceptat provocarea”, a declarat Claudia Pavel.

 

Dante a devenit cunoscut în industria muzicală internațională odată cu lansarea super hit-ului ”Miss California”, single ce a ajuns în topul clasamentelor de specialitate în țări precum Germania, Franța, Italia sau Olanda. Artistul a cântat în deschiderea turneului N’Sync și piesele sale au ajuns inclusiv în celebrul top Billboard Hot 100.

 

Mi-a plăcut să cânt împreună cu Claudia pe această piesă, este o artistă pe cât de frumoasă pe atât de talentată!” a declarat Dante Thomas.

 

Pe viitor, Claudia Pavel își dorește să lanseze albumul cu numărul șapte, însă între timp lucrează la mai multe single-uri și la un spectacol de jazz ce va avea debutul pe scena TNB. Artista se numără printre primele cântărețe din România ce au avut single-urile difuzate în întreaga Europă. Claudia a făcut parte din Candy, una dintre cele mai populare trupe de fete din România, iar cariera ei muzicală include numeroase hit-uri precum: ”Candy”, ”Jumătatea ta”, ”Nu din prima seară” sau ”Just a lil bit”.

 

 

Poți asculta piesa aici:

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *