full screen background image

Colaborări în cadrul proiectului AmbasaDOR de Bucovina

În cadrul proiectului AmbasaDOR de Bucovina, coordonat de prof.dr.univ OTILIA CLIPA și sprijinit de Consiliul Județean Suceava, s-au dezvoltat noi colaborări între școli din județ și școli în care își desfășoară activitatea profesori din diaspora.

Unul dintre cele mai recente parteneriate internaționale este cel încheiat între Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţionalã Suceava, Asociația Educatorilor Suceveni și Chrysalis Multi Academy Trust, Sudbury Primary School.

 

La sfârșitul lunii trecute, unitatea de învățământ britanică a avut ca oaspeți un grup de 15 specialiști în educație – profesori din învățământul preșcolar, primar și gimnazial, psihologi școlari, reprezentanți media și ai sindicatului din  județul Suceava.

 

Reprezentanții instituțiilor și organizațiilor partenere, interesați de progresul sistemelor de management educational prin implementarea celor mai noi sisteme de învățare și management în educație, au participat la ateliere de lucru pe sisteme de management educational, leadership în educație și siguranță în școală.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *